Privacyverklaring Pura Bellezza 13 december 2020

PuraBellezza.nl  informeert  je graag hoe we met jouw privacy omgaan.

We houden ons aan de privacywet. Dit betekent dat jouw gegevens bij ons veilig zijn en dat we ze fatsoenlijk gebruiken. In de privacyverklaring leggen we uit welke gegevens we op onze website, webshop verzamelen en hoe we deze gebruiken om uw afspraken en/of bestellingen soepel te laten verlopen. Je persoonlijke gegevens zullen wij niet aan derden verkopen en zal uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld voor de uitvoering van uw bestelling.

Statistieken via Google Analytics

Via onze website worden cookies geplaatst door het Amerikaanse bedrijf Google. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt. Zo kunnen wij onze website verbeteren. Google kan statistieken aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derde de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

Cookies

Je krijgt een cookie banner onderin het scherm te zien als je onze website bezoekt. Kies hier de gewenste instellingen en ga akkoord met de gekozen instellingen. Indien je onderaan de pagina op de link Cookies klikt, dan vind je daar een Engelstalige uitleg wat cookies zijn en hoe je ze kunt verwijderen vanaf je computer.

Affiliate marketing

Deze website maakt gebruik van de diensten van Daisycon om adverteerders via performance based advertising te promoten. Performance based advertising is een eerlijke vorm van adverteren omdat een adverteerder alleen betaalt voor daadwerkelijk en meetbaar resultaat.Om deze dienst uit te kunnen voeren maakt onze partner Daisycon gebruik van zogeheten affiliate cookies en matching-data. Met deze cookies kan een match worden gemaakt tussen de transactie bij de adverteerder en deze website. Hierdoor weet Daisycon dat deze website een vergoeding moet ontvangen.

Bij de registratie van deze vergoeding krijgt deze website toegang tot basale, anonieme transactiedata. Deze data mag door deze website uitsluitend worden opgeslagen en/of bewerkt om de betreffende adverteerder effectiever te promoten of voor het maken van statistische analyses. Deze website draagt er zorg voor dat opgeslagen data adequaat wordt beveiligd en houdt zich aan geldende privacyrichtlijnen en wetgeving. Wij hebben dit aan Daisycon verklaard door de Algemene publisher voorwaarden te accepteren.

Het gebruik van affiliate cookies en de opslag van anonieme transactiedata vormt geen gevaar voor de privacy van de bezoeker van deze website. Volgens de Telecommunicatiewet en de AVG / GDPR hoeft hiervoor dan ook geen toestemming te worden gevraagd. Ten aanzien van de dataverwerking binnen de AVG / GDPR beroepen wij ons op de verwerkingsgrondslag Gerechtvaardigd Belang. Wel dienen wij onze bezoekers over het gebruik te informeren. Klik hier om meer te lezen over de affiliate cookies en het privacybeleid van Daisycon.

Behandelingen inplannen

Purabellezza.nl gebruikt je naam, e-mailadres en mobiele telefoonnummer om een afspraak in onze kalender te zetten. Op deze wijze kunnen wij altijd contact met je opnemen.

Bestellingen plaatsen

Purabellezza.nl gebruikt uw voornaam, achternaam, e-mailadres, afleveradres, telefoon- en betaalgegevens om je bestelling te kunnen verwerken. Wij informeren je over de voortgang van je bestelling.

Contact

Op onze website via de tab Contact kan je ons vragen stellen of aanvragen doen. Hierbij vragen we uiteraard je naam en je e-mailadres om contact met je te kunnen opnemen. Ons email adres is contact@purabellezza.nl

 

We bewaren deze gegevens totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie.

 

Beveiliging

Om datalekken te voorkomen en hackers het zo moeilijk mogelijk te maken passen we de volgende beveiliging toe:

  • Beveiligde SSL verbinding

  • Frequent bijgewerkte software

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze website wijzigt, dienen we mogelijk ook onze privacyverklaring aan te passen. Let dus altijd op de datum hierboven.

Inzage en wijziging van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van je hebben, neem dan contact met ons op.

Je hebt de volgende rechten:

  • Uitleg over welke persoonsgegevens we van je hebben en hoe we deze gebruiken.

  • Het laten corrigeren van de persoonsgegevens die we van je hebben.

  • Het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens die we van je hebben.

  • Het intrekken van toestemming om uw persoonsgegevens te gebruiken.

  • Bezwaar maken tegen een bepaald gebruik van jouw persoonsgegevens.

Let op dat je duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Purabellezza.nl

Schoonheidssalon Pura Bellezza wordt beheerd door Anne Robbertsen, een schoonheidsspecialiste die is gevestigd op de Zuukerweg 78, 8161 XR, in Epe. KvK nummer 80572642 | BTW-ID NL003458742B53

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, vragen we je een bericht te sturen naar contact@purabellezza.nl . Mochten wij je alsnog niet goed helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl vind je hoe u een klacht kunt indienen.