top of page
moederdag cadeau epe.jpg

Wat geef ik op Moederdag cadeau?

Iedereen herkent het wel, een moeder staat altijd klaar voor haar kinderen. Een moeder die alles over heeft voor haar kinderen.

Het is op Moederdag het ideale moment om haar te bedanken voor al haar liefde en aandacht.

Geef haar een schoonheids-behandeling cadeau! Je gunt haar een moment voor haarzelf en een moment van puur genieten.

Het mooiste Moederdag cadeau om te geven

Een moeder is altijd druk en vooral bezig om het anderen naar het zin te maken. Natuurlijk een hele mooie eigenschap, maar ze ​vergeten vaak één belangrijk persoon. Ze vergeten soms om tijd voor hun zelf te nemen. Dit is het moment om haar die kans te geven. We hebben 2 cadeautips voor je!

Verras je moeder met één van onze ontspannende behandelingen

Je hebt keuze uit meerdere gezichtsbehandelingen en aanvullende behandelingen. We hebben de meest favoriete combinatie behandelingen al voor je klaar staan bij afspraak maken

Tip! Gebruik je eigen e-mailadres om de boeking te plaatsen, maar vul verder de gegevens in van je moeder. Zo voorkom je dat bij het boeken je moeder al een bevestiging krijgt van haar afspraak. Je wil natuurlijk niet je cadeau al verklappen.

Verras je moeder met een cadeaubon van Pura Bellezza

Vind je het moeilijk om zelf een behandeling uit te kiezen? Maak dan gebruik van onze Moederdag cadeaubon. We hebben cadeaubonnen met standaard bedragen aangemaakt in onze webshop, maar je kunt tijdens je bestelling gerust een ander bedrag aanreiken. Wij zorgen ervoor dat je een cadeaubon op maat krijgt.

Tip! Je kunt de cadeaubon ook afhalen tijdens onze openingsuren. Je kunt dit aangeven tijdens het bestelproces op onze webshop.

cadeaubon_Pura_Bellezza_Epe.jpg

Maak iemand blij met een cadeaubon

Verras je moeder, dochter, vriend(in) of geliefde met een cadeaubon voor één van onze ontspannende behandelingen. Deze cadeaubon is eenvoudig online te bestellen en toe te voegen als korting (coupon) bij het boeken van een behandeling. 

bottom of page