top of page
Anne salon.JPG

Welkom op de website van schoonheidssalon Pura Bellezza in Epe. Mijn naam is Anne Robbertsen, eigenaar van Pura Bellezza en een gepassioneerd schoonheidsspecialiste.

 

Mijn liefde voor schoonheid is wat me drijft. Ik geloof in de kracht van een zelfverzekerde glimlach, stralende huid en verzorgde nagels. Mijn passie is om jou te helpen die natuurlijke schoonheid te laten stralen, terwijl je jezelf verwent en even kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.

 

Het is fijn dat je even de tijd neemt om me te leren kennen. Als schoonheidsspecialiste ben ik hier om jouw schoonheid te verbeteren en je te helpen ontspannen in de mooie omgeving van Epe. Ik heb de ruimte gecreëerd met jouw comfort in gedachten, en ik hoop dat je je meteen thuis zult voelen. Het is een plek waar je kunt ontspannen terwijl ik voor je zorg en waar je altijd welkom bent.

Je-zit-goed-bij-ANBOS-logo-PMS320-min.jp

Op mijn website kom je meer te weten over de behandelingen en tarieven. Ik hoop dat je alles kunt vinden wat je zoekt en dat je regelmatig terugkomt voor updates en nieuws.

Ik vind het belangrijk om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Je kunt op deze website online je afspraken maken. Zo zorg ik ervoor dat ik al mijn tijd aan jouw behandeling kan besteden.

Ik leg het belang uit van een goede reiniging van de huid en zorg dat ik werk met producten die geschikt zijn voor jouw huidtype. De CNC Skincare producten die ik in mijn salon gebruik kan je makkelijk online bestellen in mijn webshop

Bedankt voor je bezoek aan schoonheidssalon Pura Bellezza.

Ik hoop je binnenkort persoonlijk te ontmoeten en samen te werken aan jouw schoonheidsdoelen.

Ik help je te ontspannen en zorg ervoor dat je stralend de deur uit gaat.

Tot ziens !

Anne Robbertsen

Routebeschrijving

Schoonheidssalon Pura Bellezza

Zuukerweg 78, 8161XR EPE

contact@purabellezza.nl

App of bel : 06-51080755

KvK-nummer 80572642

OPENINGSTIJDEN

Ik werk alleen op afspraak en het liefst via mijn afspraken dienst op mijn website.

bottom of page