top of page

Behandelingen

Wilt u meer informatie over de verschillende behandelingen?

Zie onderstaand overzicht.

Huidverzorging

Gezichtsbehandelingen

Wenkbrauwen en wimpers

gelaats

Huidanalyse
ca. 10 - 15 min

De eerste stap bij een schoonheidsbehandeling is het bepalen van je huidtype.

 

Tijdens deze behandeling analyseren wij je huidtype.Met onze huidverzorgingsapparatuur scannen we meerdere delen van je gezicht en de onderliggende huidlagen.

 

Na je huidanalyse krijg je een persoonlijk huidadvies. Wij stellen voor jou de beste huid-verzorgingsproducten samen.

 

Je huidconditie zal aanzienlijk verbeteren!

Vrouw met gezichtscrème

Gezichtsbehandeling

Sofia ca. 30 min

Wanneer moet ik beginnen met anti-aging producten?

 

Vanaf 25 jaar neemt de celactiviteit van de huid af. De huid maakt minder collageen en elastine aan. Daarom is dit een goede leeftijd om hier mee te beginnen zodat huidveroudering tegen wordt gegaan. 

 

Bij Pura Bellezza wordt gebruikt gemaakt van huid verbeterende producten van CNC Skincare. Deze producten dringen diep in de huid door en pakken daarmee huidproblemen aan, zoals bijvoorbeeld anti-aging. 

 

Deze behandeling is vooral gericht op het reinigen van de huid. Speciaal op de huid afgestemde peeling zorgt ervoor dat onzuiverheden worden verminderd.

 

 

Before and After

Verven wenkbrauwen

en wimpers

Waarom wimpers/wenkbrauwen verven?

Heb je weinig kleur op je wimpers of wenkbrauwen? Geen zorgen! Verven is een goede manier om je wimpers en wenkbrauwen te voorzien van een kleurtje. Voor de wimpers gebruiken wij vaak zwart of diep zwart, om een soort mascara look te creeëren.

 

Bij de wenkbrauwen passen wij de verfkleur aan naar de wens van de klant en kijken wij naar wat bij de klant past. Door je wenkbrauwen te verven cree​ër je een vollere wenkbrauw.

natuurlijke make-up

Visagie / make-up

ca. 15 min

Make-up

Tijdens deze behandeling wordt er een make-up look aangebracht naar de wens van de klant. Van een natuurlijke make-up look tot een glam make-up look. 

Bruidsmake-up

Als bruid wil je er op je aller beste uitzien op je trouwdag. Om daar voor te zorgen maken wij altijd twee afspraken. Om te beginnen wordt er een afspraak gemaakt om de wensen te bespreken en om een proefmake-up aan te brengen. Aan de hand daarvan kunnen we zien wat je wensen zijn en of je hiermee tevreden bent. De vervolg afspraak is op de trouwdag zelf. We zijn flexibel en kunnen op de trouwlocatie komen als dat gewenst is. Dit en de prijs is in overleg. 

Long Lashes

Lash lifting 
ca. 45 - 60 min

Altijd al natuurlijk gekrulde wimpers willen hebben? Boek dan een lash lifting behandeling.

 

Bij Lash lifting zorgen wij ervoor dat je eigen wimpers worden gekruld, zodat je geen nepwimpers meer hoeft te gebruiken! Het voordeel is dat je geen mascara of wimperkrultang nodig hebt. 

 

Deze behandeling geeft een natuurlijke, frisse uitstraling voor een periode van ca. 6 weken.

 

 

gelaats

Gezichtsbehandeling

Julia ca. 60 min

Wat doet een gezichtsmassage met mijn huid?

De gezichtsmassage die wij uitvoeren in de salon zorgt ervoor dat de bloedsomloop wordt gestimuleerd, waardoor je huid gaat stralen en er jonger uitziet.

 

Ook in deze behandeling wordt gebruik gemaakt van huid verbeterende producten van CNC Skincare. Deze producten dringen diep in de huid door en pakken daarmee huidproblemen aan, zoals bijvoorbeeld anti-aging. 

Tijdens deze behandeling krijg je naast het reinigen van de huid een peeling. Deze peeling zorgt ervoor dat de onzuiverheden verminderd worden. Hierna krijg je een gezichtsmassage met afsluitend een masker en op de huid afgestemde crème.

 

Schoonheidsverzorging

Harsen

diverse lichaamsdelen

Hoe verwijder ik haartjes op mijn bovenlip, kin, wangen, oksels, armen en benen?

 

Wij verwijderen de haartjes door middel van harsen. Harsen is een ontharingsmethode die het haar vanaf de wortel verwijdert. 

Hoe lang blijven de haren weg met harsen?

Het harsen zorgt ervoor dat het haar zo'n 2 à 4 weken langer weg blijft dan bijvoorbeeld bij scheren. 

Hoeveel dagen van te voren moet ik mijn benen niet scheren voor een harsbehandeling?

Het beste is minimaal 2 weken van te voren niet te scheren. Het beenhaar moet namelijk lang genoeg zijn om het goed te kunnen harsen en ervoor te zorgen dat de haren niet afbreken.

 

Hoe heerlijk is het om een langere periode weer haarloos te zijn.

manicure

Handverzorging

ca. 60 min

Wat gebeurt er bij een manicure?

Tijdens deze behandeling verzorgen wij de handen én nagels. De nagels worden mooi geknipt en in model gevijld.

 

 

De nagelriemen worden voorzien van een nagelriemolie. Ook kun je relaxen tijdens een handmassage. Als laatste brengen wij nog een nagellak aan. 

_edited_edited.png

Henna Brows en Browstyling
ca. 45 - 60 min

Wat is Henna Brows voor een behandeling?

Tijdens de Henna Brow behandeling verven we je wenkbrauw haren en de huid er onder. Op deze manier maken we wenkbrauwen strakker en voller.

 

 

Tijdens de Browstyling behandeling brengen we je wenkbrauwen in de perfecte vorm passend bij je gezichtsvorm, kleur huid en haren.

gelaats

Gezichtsbehandeling

Isabella ca. 90 min

Wat is op lange termijn het resultaat voor mijn huid?

Door de huid verbeterende producten van CNC Skincare kunnen wij goed een huidprobleem aanpakken. Denk daarbij aan anti-aging, couperose, acne etc. Door behandelingen te doen die deze problemen aanpakken én door thuis producten te gebruiken wordt de huid elke dag goed verzorgd en dus daarmee verbeterd! 

In de producten van CNC Skincare die in onze webshop worden verkocht, zitten veel werkstoffen die in de huid worden opgenomen en waardoor je dus heel mooi een huidprobleem kunt verbeteren.

Deze uitgebreide behandeling zorgt ervoor dat je volledig tot rust komt. Eerst reinigen wij de huid en daarna krijg je een peeling. Een gezicht,-hals- en decolleté massage met een masker en ampul maken de behandeling tot een feestje. 

Beauty Salon

Epileren 

ca. 10 min

Wat is epileren?

Epileren is het verwijderen van haar doormiddel van een pincet. 

Hoelang blijven de haartjes weg?

De meeste klanten komen om de 4 weken terug om de wenkbrauwen opnieuw te laten epileren. 

Wij kunnen je wenkbrauwen epileren in de vorm die je zelf wilt of indien je er geen ervaring mee hebt adviseren. Wij zorgen ervoor dat je stralend de deur uitgaat.

bottom of page