Gezichtsbehandeling

Sofia ca. 30 min

Deze behandeling is vooral gericht op het reinigen van de huid. Speciaal op de huid afgestemde peeling zorgt ervoor dat onzuiverheden worden verminderd.

Epileren 

ca. 10 min

Wij kunnen je wenkbrauwen epileren in de vorm die je zelf wilt of indien je er geen ervaring mee hebt adviseren. Wij zorgen ervoor dat je stralend de deur uitgaat.

Visagie / make-up

ca. 15 min

Wij hanteren verschillende make-up stijlen van naturel, klassiek, 

kleurrijk of geheel naar eigen wens. 

Wij zorgen ervoor dat je stralend de deur uitgaat.

Lash lifting 

ca. 45 - 60 min

 Altijd al natuurlijk gekrulde wimpers willen hebben? Boek dan een lash lifting behandeling. Deze behandeling geeft een natuurlijke, frisse uitstraling voor een periode van ca. 6 weken.

Gezichtsbehandeling

Julia ca. 60 min

Tijdens deze behandeling krijg je naast het reinigen van de huid een peeling. Deze peeling zorgt ervoor dat de onzuiverheden verminderd worden. Hierna krijg je een gezichtsmassage met afsluitend een masker en op de huid afgestemde crème.

Verven wenkbrauwen

en wimpers

Je wenkbrauwen laten verven kan best spannend zijn. Wij bouwen de kleur stapsgewijs op om ervoor te zorgen dat je wenkbrauwen niet te donker worden. 

Harsen

diverse lichaamsdelen

Wij harsen zo pijnloos mogelijk uw wenkbrauwen, bovenlip, kin, wangen, armen, oksels en benen. Hoe heerlijk is het om een langere periode weer glad te zijn.

Gezichtsbehandeling

Isabella ca. 90 min

Deze uitgebreide behandeling zorgt ervoor dat je volledig tot rust komt. Eerst reinigen we de huid en daarna krijg je een peeling. Een gezicht-, hals- en decolleté massage met een masker maken de behandeling tot een feestje.

Handverzorging

ca. 60 min

Wat dacht je van een ontspannende handmassage. Je nagelriemen en nagels zien er weer strak uit en voorzien van een transparante nagellak.

Massage rug, nek en schouder ca. 30 min 

Spanningen zitten vaak in de nek, rug en schouders. Tijdens deze ontspannende massage stimuleren wij je bloedsomloop om optimaal je spieren te ontspannen.