gelaats

Ervaar

de ontspanning en geniet van de tijd voor jezelf

Afspraak inplannen

Agenda
Behandeling bestaat: - reiniging huid - peeling - onzuiverheden verwijderen - speciaal op de huid afgestemde crèmes en werkstoffen - epileren of harsen + verven wenkbrauw...
Gezichtsbehandeling Sofia nr. 3
1 uur
 

Welkom 

Hartelijk welkom op de website van schoonheidssalon Pura Bellezza te Epe. Mijn naam is Anne Robbertsen, ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Mijn klanten komen voornamelijk uit de regio van Epe, Oene, Emst, Vaassen, Heerde, Nunspeet, Wapenveld, Zwolle en Apeldoorn. Op mijn website boek je online snel één van de behandelingen, zoals een gezichtsbehandeling, wenkbrauwen epileren of verven, harsen bovenlip en/of kin.

Werkwijze

Wanneer je bij mij komt voor een behandeling luister ik naar je wensen en beoordeel ik je huidtype. De basis van elke schoonheidsbehandeling is om eerst de huid goed te reinigen. Na de reiniging gebruik ik een speciaal op je huid afgestemde peeling om onzuiverheden te verminderen. Ik gebruik het Duitse cosmeticamerk CNC Skincare. 

CNC Skincare biedt huidverzorgingsproducten van het hoogste niveau en biedt een succesvolle oplossing voor elk huidtype en huidprobleem. Afhankelijk van je gekozen gezichtsbehandeling kunnen er extra behandelingen aan toegevoegd worden. 

Wat kan je verwachten?

In de schoonheidssalon achter in de tuin ontvang ik je in een rustige omgeving. Je zult je snel thuis voelen op deze plek. Je neemt plaats in een (verwarmde) behandelstoel en ik zorg ervoor dat je comfortabel ligt en echt tot rust kan komen. Tijdens de behandeling staat de telefoon uit en gaat de volledige aandacht uit naar een rustgevende behandeling. Mijn doel is dat je tevreden bent over de behandeling en de gebruikte Skincare producten en dat je terugkijkt op een ontspannende ervaring.

 

Uiteraard hoop ik dat je snel weer terugkomt in mijn salon in Epe! 

Purifying-Gel-Cleanser.png

REINIGINGSGEL

CNC Reinigingsgel

200 ml

clearing foam 2.jpg

GEZICHTSREINIGER

CNC Gezichtsreinigersfoam 

50 ml

Peeling 50ml.jpg

PEELING

CNC Peeling met

antibacteriële werking 50 ml

Reviews

Anne brengt rust met zich mee en overlegt over de mogelijkheden.

Massage was heerlijk. Mijn rug en nek  voelen weer als nieuw.

Prachtige avond make up gekregen van Anne. Super blij mee!

Micky

Annemieke

Karin